South Korea Yeongam Sweet Spring org
This exquisite green tea is harvested by hand in the spring. The high picking standard is expressed in a clear cup, especially prepared well in a side handled teapot.
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Properties
Attributes: | Contains caffeine, To drink cold |
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Cultivation method: | Organic |
Seals: | Organic cultivation |
Taste: | fragrant-fresh, fruity / flowery |
Tea type: | Green Tea |
Quality (TGR) | TGR105 | 110 |
Ingredients
Organic Green Tea.
Organic certification
The organic seal is the European label for organic products and labels our teas from controlled ecological production according to the regulations of the EG-eco-regulation on the organic farming.
Preparation
12 g tea leaves (5 level Tealamass) to 1 liter of filtered water, boiled and cooled to 70°C / 158°F. Allow to brew 3 min.
Südkorea Yeongam Sweet Spring mit vielschichtigem Geschmacksprofil
Die Teeplantage im Bezirk Yeongam wird das ganze Jahr über von einer frischen und kühlen Brise vom Berg Wolhul umweht, was sie zu einem idealen Standort für den Anbau von Teepflanzen macht. Die 1979 gegründete Plantage erstreckt sich über eine Fläche von rund 165.000 m2 und dient als Hauptanbaugebiet für unseren Produzenten, der auch den Südkorea Yeongam für uns herstellt.



Der Teegarten
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